Berko Kızlar oğlum 7 buçuk aylık ben evde lor peyniri yapıyordum ama az önce yaptım yine beceremedim hazır peynir veriyormusunuz suda bekletip veya hangi peyniri kullanıyorsunuz
Meri-Mel Berko Ben tuzsuz köy peyniri alıyordum 10. Ayına kadar şimdi ne yiyorsak ondan azıcık veriyorum bir iki kez de kaşar peyniri verdim
sseymanur Berko üreten anneler paşalı gıda firmasının peynirleri çok güzel instragm hesblri da var site üzerinden de sipariş vereblrsnz bebeklere Özel tuzsuz üretim yapiyolar
Paramedik16 Berko ikizlerim 9.5 aylık tuzsuz lor alıyorum bide kiri veya içim markasının labnesi alıyorum hazır şeyler veriyorum içeriği temiz olan
gececimon Berko suda vs hiç bekletmedim normal aldığımız kendimize peynirleri sevmedi bende yuvarlak burgu peynirlerden alıyorum normal markette satılanlardan seviyor 2 gündür yiyor
gececimon Berko hiç bir sorun yaşamadık değerleri de gayet güzel gidiyor o yüzden verdim peynirde tuzlu değil normal
Berko Deletedmom_110 bende yapmak istiyorum da bugün en basıt lor peynirini yapamadım ya normalde yapıyordum cıvık oldu
Semaaa39 Berko evde labne yapıp veriyorum. Arada dil peyniri veriyorum. Evde yaptığınız loru peyniraltı suyuyla yapmıyorsanız zaten yapmayın. Yanlış tarif yapıyorsunuz demektir