Aylingneess Kızlar bebeğim 5aylık ve hala 90cc içiyor 3-4 saate bir 120 cc yi çok nadir içiyor canı istediğinde neden böyle az değilmi
Sin21 Aylingneess benim oğlum da aynı 120 sadece gece uyurken içiyo gündüz hep kavga kıyamet zorla besleniyo🙄
Handko Aylingneess canım benimki de 4.5 aylık sütümü sağarak veriyorum hala daha bazen 50-60 cc içiyo 3-4 saatte bir. En fazla 120 içiyo o da uyurken
Husumsu Aylingneess benimki de öyle 90 cc anca içiyo ve kilo alımı bu ay yavaşladı, çok güzel gidiyodu 2,450 doğdu 4aylıkken 6,700dü bu ay 7 oldu 300 gr almış
MinasMom34 Aylingneess benim kızım 4 ay 21 günlük genelde 2 buçuk saatte bazen 3 saatte bir 150 CC veriyorum ben anca doyuyo bazen birazı kaliyo bazen versem daha istiyo hiç 4 saati bulmadı mama saati 2 saat geçince basliyo mizmizliga
Duygud Sin21 benimde 2 aylık aynı şikayet gece 120 gündüz biberonu dudagına dediği an cıglık kopuyor neden öyle acaba
Duruminayuce Aylingneess benim bebegimde öyle asla uyanıkken mama içmiyor 24 saatte 500cc anca içiyor toplamda oda az az
Oykuu_bebekk Bence az içiyor canım ya benim kızım 85 günlük 3 yada 4 saatte bir 90 cc veriyorum gece 12de 120 verip uyutuyorum 😑
Jelibon88 Bizde yeni 5 aylik olduk genelde 90 içiyor önden ben bi emziriyorum belki onunla tamamlanir diyorum ama aslinda daha çok içmeleri lazim mideleri kücük herhalde bizimkilerin 😊
ayazasaf Aylingneess belki tadından sıkılmıştır canım değiştirseniz mi geçen doktoru öyle dedi oğlum diretiyordu yememek için tadına alışıp sıkılabilir değiştirebilirsiniz dedi
esmaamine Aylingneess evet bizde tam 5 aylığız 90 cc içiyor 2-3 saatte bir. onuda zorla içiyor bazen. eli ayağı durmuyor biberonu itiyor ağzından bi çıkarsa dahada tutmuyor ;(