Beybisibeybisi Anneler ayakkabılar küçülünce 1 numara büyük mu alıyorsunuz 2 numara mı şöyle ki 1.5 yaşında oğlum var 22 numara giyiyordu sporda artık küçük gelmeye başladı 23 mü almalıyım 24 mü kışın bot giyer pek spor giyilmrz 24 25 mi alsam
hilalhsnygt Beybisibeybisi Bot mu alacaksınız ayakkabi mı anlamadım orasını, eğer bot alacaksanız içine ekstra da corap giyecegi icin ben olsam 2 numara buyuk alırdım
mervemir- Beybisibeybisi bence deneyerek alım bizimde aynıydı 22 no sandalet giyiyordu ben bot almadım ama kışında giysin diye bota benzer Bi spor ayakkabı aldım 24 aldım 2 ince çorapla tam oluyor
Storymoon Beybisibeybisi ben tam ölçüsünü alıyorum da senin oğlanın ayaklar büyük biraz benim oğlan 27 aylık 23 numara giyiyor daha
hilalhsnygt Ben de 22 no giydirdim baktım tam gibi ayağına 23 aldım biraz büyük olsa sorun yok bence zaten birkac aya yine ayakları büyüyecek bir de kış günü sürekli yere basmıyorlar
Beybisibeybisi mervemir- botu var şu an tam ayağına göre gibi spor alıcam olandan bi numara büyük alsam yazın da giyse diyorum olur mu
Doruk20222 Ben bugün aldım 21 numara vicco kullanıyorduk teki kayboldu şimdi flodan kinetix aldım 23 numara iyi oldu yani markadan markaya değişiyor deneyin de alın derim
Beybisibeybisi Doruk20222 evet pumaların kalıpları darmış sanırım 22 olmuştu aslında sorduğum tam uyan bedeni mi yoksa uyan bedenden bi numara büyük mü alıyorsunuz
mervemir- Beybisibeybisi hmm siz o zaman mart nisan çin falan almak istiyorsunuz 24 veya 25 alın o zMan bilemedim ki çok hızlı büyüyor ayakları
Beybisibeybisi mervemir- aynen 2 tane botu varspor kışın çok giyilmez yaza lazım ama almasan da olmaz ince ayakkabı da lazım oluyor illa ben büyük alayım ya :))
Beybisibeybisi Doruk20222 biz ilk ayakabısını tam sonrasıno 1 numar büyük almıştık pumadan sorun olmadı ama olabilir