Evaninanasi SSN061221 11 aydır takılı. Memnunum. Tam olarak neyi merak ettiğinizi anlamadım ama sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
SSN061221 Evaninanasi peki takılıyken herhangi bir korunma ya da eşiniz çekilme gibi korumuyor değil mi .
Evaninanasi nvysl hayır doktorumda vardı ben almadım. Bazı doktorlar sizin almanızı isteyebilir onu doktora danışmalısınız
Evaninanasi SSN061221 sadece ilk adetten sonra 15 gün ara kanama oldu. Kanama şeklinde değil lekelenme şeklindeydi o da. Ondan sonra sık değil seyrek adet oluyorum. 2 ayda bir gibi
Evaninanasi nisa2727 kolun içte kalan kısmına, derinin hemen altına kibrit çöpünden biraz daha küçük bir çubuk yerleştiriliyor. Özel bir aparatla yerleştiriliyor. Kesi yok, dikiş yok.
oglumunannesiyimm Merhabalar, ben taktırdım ama sadece 9 ay dayanabildim sonra çıkarttırdım. Bende çok kanamaya neden oldu. Bünyeye göre değişiyor bence
Nurrrrrr233 Bende taktirmistim 6 ay durdu ama çok kanamam oldu taktirmadan önce bunları göz önünde bulundurun ya herşey güzel gidiyor ya adet kesiyor ya kanama çoğaltıyor