Oynakbalina Kizlar hamilelikten once ayağımda sigiller vardi ilac kullandim geçti doğumdan sonea ayagimda iki tanesi tekrarlamış.. emzirdigim icin ilacda kullanamam nasil gecer dogal bi yolla bilgisi olan var mii :/
PamukPrensesannesii Oynakbalina İlaç derken ,krem felan mi vardiler ? Benim alnımda vardı dondurarak geçti. 4-5 seans girmiştim.
Esrareyhan Oynakbalina incir sütü en doğalı bulabilirseniz tabi.Siğil için;ev yapımı Sirke sulandırılarak siğillere sürülür. Kalem sûresinin son 2 ayeti (29. cüzde), 7 defa ihlâs sûresi, Felak, Nas ve Fatiha sûreleri 7′şer defa şifa niyetiyle okunur.
Oynakbalina PamukPrensesannesii yok verrutol diye bi ilac kullanmistim hepside gecmisti 1 yildir yoktu tekrar çıktı oje gibi boyle sürüyorsun hemen düşürüyordu su an emzirdigim icin kullanamam sanırım
PamukPrensesannesii Oynakbalina Evet ama yaktirma yada dondurma gibi diğer işlemleri yaptırabilirsiniz sanırım. Sonuçta emzirme dönemi uzun 🤷
Oynakbalina PamukPrensesannesii hic yaptirmadim peki o kesin sonuç mu yani bi daha çıkmaz dimi off ne lanet bi sey bu siğil belası ya :/