burceninannesi Kızlar sizin de bebekleriniz alt bakımları için açtığımız da kıyameti koparıyor mu ne zaman alt değiştirme matına yatırsam anında başlıyor nasıl bezini takıyorum anlatamam alt kıyafetini sakinleşince giydiriyorum 😞
1anne1bebegi burceninannesi 16 aylık kızımı hiç ikna edemiyorum ağlaya ağlaya alt değiştiririz ama bir tek o değil kıyafet giyerken de öyle 🥰
2boymommy burceninannesi bizimkide biraksan durmadan alt degistirecek soyarken ve bezini acinca bi gülmeler ama giyinmekten pek mutlu olmuyoruz 😅
elif949494 burceninannesi benim oğlum zorluk çıkarmıyor hatta açınca altını gülmeye başlıyor ama kiyafet giydirirken ağlıyor
Bulbulyuvasi Bizimki altını değiştirirken masum ama giydirirken üstünü zulmediyormusum gibi hareketler yapıyor
burceninannesi Birdunyabircennetannesi yaaa böyle bir ağlamak mı diyeyim bağırmak mı yok yanı mosmor oluyor yumruk sıkıyor daha da 24 günlük 😓
Sseboo burceninannesi benim de kızım o zamanlar altını açınca ağlıyordu. Doktorum ne yaptığımızı tam anlamadığı için korkup ağladığını söylemişti. Bir iki hafta mızmızlandı sonra alıştı. Allah kolaylık versin canım umarım kısa sürede alışır bebişin
burceninannesi Daha da çok küçük ilgisini çekecek birsey de koyamıyorım beyaz gürültü falan hak getire kendi sesinden onu duymuyor 😞
burceninannesi Sseboo inşallah inşallah valla komşular noluyor diye gelecek az kaldı çoğu zaman altsız gezıyor. Bağlatmıyor altını mecbur uyuyunca yapıyorım ne battanıyesı kalıyor ne Müslini
Oglum00 burceninannesi ufff 8 aylık olduk bu aralar bundan çok çekiyorum sürekli dönmek istiyor giyinmek istemiyor bacakalrını kaldırıyo ya da sıkıştırıyo. Bend eline bişeyler veriyorum sürekli değiştiriyorum dikkati dağılsın diye. Ya da saçlarkmı çok seviyor mesela sallandırıyorum hoşuna gidiyor dikkati dağılıyo ancak o şekilde birşeyler yapıyoruz
Aslananne1 burceninannesi 16 aylik alt değiştirme ve üst değiştirmede evde kıyametler kopuyor alt değişimini kilot bez ile çözdük 👍 çok rahat saniyelik ama üst degisimi için çözüm bulamadik
Rabia_annesi burceninannesi Kaçıyor gülerek değiştirirken kaçıyor bazen oyuncakla bişeyle oyalıyorum bazen eşim bişeyler yapıyor öyle 11 aylık