ENAU Fadime17 4 aylıkken kullanmaya başladık şu an 5 ay 1 haftalık.maflor kullanıyoruz süt alerjisi çıkmıştı o zaman bunu yazdı doktor
Atlas-krmn ENAU mafloru bende yeni kullanmaya başladım iahali için 2 aylık ve naptıysam geçmedi maflor 2-3 gündür azaltmştı sanki ama şimdi biraz daha var kesermi acaba yada bildiğnz başka bşey varmı
Mcz ENAU banada doktor bı alerjisi var ama baktirmana gerek yok dedi sağlıkocagi doktoru yazmıştı kullandım kesti tabi ishalini ama alerjiye baktirmalimiyim bilemedim bebeğim 5aylik
ENAU Atlas-krmn benimkini de hemen kesmedi düzenli kullanmaya devam ettim.2-3 gün erken bence biraz daha kullanın.inşallah işe yarar sizde de
ENAU Mcz daha çok küçük olduğu için test yaptırmadı.kaka tahlili vermiştik bi de belirtilerine göre süt alerjisi dedi.ben hiçbir şekilde yemiyorum şu an ishali durdu ama şu an yemyeşil devam ediyor
Atlas-krmn cemile161_ bejnaaa ishalken kilo almamıştık hatta vermiştik çocuk mamayı yediği gibi çıkarıyordu ishalden sıvı kaybı oldu hastanede yattık sma hip aptamil bebelac hepsini denedim hepsi ishali kesmedi sonra hastanede yatarken doktor mama verdi 1 kutu kullandım durdu sonra onu almaya devam ettim bebelac lf ishal maması çok şükür bunun sayesinde son buldu
Atlas-krmn cemile161_ onu bilemem ama benimki 20 gün emdi sonra mamaya başladık çok geçmedi ishal oldu zaten