Ela6161 14 aylik oglumun kafasinda hala sari pul gibi konak var dökülmüypr öyle saci da yapisik oluyor nasil kurtulurum
jap Ela6161 zeytinyağının içine karbonat ekle biraz. Peeling yapar gibi hafif hafif ovala. Yarım saat beklet ince dişli tarakla geriye doğru tara kaldıra kaldıra
AEgemm Ela6161 Heaven on Earth HonE VEGAN %100 DOĞAL VE ORGANİK içerikli Konak Bebek Köpük Şampuanı/ Heaven on Earth HonE VEGAN 100% NATURAL Baby Foam Shampoo- 150mL https://www.hepsiburada.com/heaven-on-earth-hone-vegan-100-doal-ve-organk-ierikli-konak--bebek-kpk-ampuani-heaven-on-earth-hone-vegan-100-natural-baby-foam-shampoo--150ml-p-HBCV000009G5EU?magaza=HonE&url_src=ios-product-detail bu şampuanı öneriyorlar ben de zeytin yağı denedim geçmedi bu şampuanı deneyeceğim bir de
Yazmelegi_ Ela6161 bebek yağı ile duştan yarım saat önce kafasına sıkın ovalayin sonra tarafla tarayın hafif hafif
Ela6161 jap karbonat zeytin yaginda cözülmüyorki bi ise yaramadi yani. Acaba karbonati fazla mi tutsam
ipekvera Ela6161 banyodayken karbonatlı su ile başını bol bol yıkayıp tara, çok bekletme karbonatı yani. sonra zeytinyağı sür. Zeytinyağı başında kalsın ertesi gün duş aldırırsın.
Ela6161 babyandmom1 yegenimdede öyle yaptik jepsi daha cok yapisti be zor cikti o yüzden korkuyorum biraz Oglumun saci da cok tarak deriye tam trmas bile etmiyodur
damla3535 Hindistan cevizi yagi sürüp bekletiyorum 1 saat dustan önce konak taraginla tarayip cikartiyorum baya azaldı
mrym2525 Ela6161 banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm biraz beklettim daha sonra gazlı bezi parmağıma doladım ve sildim hafif bastırarak zaten onu ayarlarsınız. Döküldü yumuşadığı için. Sonra duşa soktum geçti
mrym2525 Ela6161 geçer kolayca inşallah deneyin mutlaka bana da arkadaşım söyledi bebe yağı yerine zeytinyağı da olur ama bekletin biraz ki yumuşasın