Mutluumom Nisa1112 yemekleri sizinle yiyormu sizden görse belki taklit eder. Benim kızım 5 aylıktı biz ek gıdaya geçtik ağzına ne versem çiğniyor gibi yapıyor. Kim görse bunun arkada dişleri var herhalde diyor 😂 hep bizimle sabah kahvaltısı akşam yemeği görüyor ondan sanırım
Nisa1112 Mutluumom bizden once yer ama biz nezaman sofraya otursak zaten yanimizda biter ama bize yedirme cabasina girer yada oynar okadar yani
DenizinAnnessii Nisa1112 Aynen öyle ne yazık ki her zaman ona ayrı birseyler yapmak zorundayım. 7 8 aylıkken verirdim yerdi çatalla ezerdim hep 10 aylık olduk ve tamamen bitti o dönemler. Simdi biraz puturlu olsa kusuyor. Bazen çıldıracak gibi olmuyor değilim ya o yemeye başlayacak ya da ben kafayı yicekmisim gibi geliyor 😁
DenizinAnnessii Nisa1112 küçük küçük parçalar halinde ver o şekilde yer belki ya da daha yumuşak seyleri seviyordur belki
Nisa1112 DenizinAnnessii valla ögursede veriyorum artik alismasi icin bazen disinin ustune koyuyorum arka cenesini oynatiyorum cigeneme seklinde
Mutluumom Nisa1112 anlıyorum rol modelde olsanız fayda etmiyor sanırım bir destek alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah 💕
Nisa1112 Mutluumom cok cok sagolun olmadi iyle olucak yazdiginiz icin tesekkur ederim burda bunlara yanit verilme disinda herseye yanit veriyolar cok sag olun hepiniz
pinkooo_02 Nisa1112 eline birşey verdiğim zaman çiğniyor geçen armut verdim baktım güzel güzel cigniyor veya ceviz felan ama dediğim gibi konu yemek oldumu özellikle yumusak makarna şehriye pilav pirinç falan bunlar direk midede cigne diyorum karşısında cigniyorum ama yok valla napacan bende bilmiyorum
Nisa1112 pinkooo_02 ayni bende elma verdim isirip kopariyo agzinda geveler gibi cigner gibi yapiyo kacugunuda atiyo bi cozemedjm allahim sanada yardim etsin insallah bian once bu dertde kurtarsin
Marselinannesi Nisa1112 benim oğlum 10 aylıkken felan öyle şeyler yaşıyorduk ama şuan böyle bir sorunumuz kalmadı. Çocuktan çocuğa değişiyor, canınızı sıkmayın
Blessed Nisa1112 çiğnediği ve tadını sevdiği herhangi bir şey varsa onu her gün teklif edebilirsiniz. Benimki de aynıydı-hala tamamen çiğnemiyor bence işine gelmiyor çünkü- baktım köfteyi seviyor, her öğlen yedirmeye başladım çiğnemesi biraz daha iyi şuan
Nisa1112 Blessed elmada genellikle oyle olmaya basladi bende bilmiyorum banami oyle geliyo agzina kocaman isirik aliyo cigniyo gibi biseyler yapiyo sanki once oyle seyler yokdu alirdi atardi geri ama bu sefer kabuk atiyo sadece ama anlam veremedim hc