aysennur Kızlar 5 gün sonra 5 aylik olacağız,bebekleriniz mama baba dada felan diyor mu benimki hala aguu gugu aşamasında, normal mi sizce?
cimcime1018 aysennur Dün anne dedi 🥹 agu ingaaa bunları da diyo 5 ay 5 günlük oğlum. Her çocuk farklıdır 🤩
BenMathilda aysennur Bu aralar; zamanın iki yüzü var, diyor, iki boyutu; uzunluğunu güneşin seyri belirliyor, kalınlığını ise tutkular
Cennetinsusu aysennur 5 aylık oğlum babıldama için erken. Ağlarken annii diyor sadece 🤣 onu da bilinçli demiyor zaten ❤️
Kubra2646 Normal. 8 i. Aydan itibaren falan derler baba mama vs. Bu dönemde a u sesleri çıkar. Mırıldanırlar
beyzacmvrc aysennur kız 5 aylıkken ne baba demesi iyi misin 😂 ağlarken annii gibi bi ses çıkıyor ama emin olamıyorum sanmıyorum dediğini de tesadüftür yani A aaa yapiyo sasirdigimiz da deriz ya Bazen öksürük taklidi yapiyo bide aayyyy yapıyor bu kadar gerisi çığlıklar falan 4 ay 23 günlüğüz henuz biz ☺️
minikayaklarr aysennur daha onlar için çok çok erken bu ay sadece sesleri taklit ederler hatta bazen anniii diyormuş gibi oluyor ama bilinçli değildir ağu gu falan diyir gülüyor ama ben bol bol kitap okuyorum bime üç boyutlu hikaye kitapları gelmişti baya ilgisini çekti kitap okumanın yada biseyler okumanın ileriki zamanlarda konuşmasına yardımcı olacağını okumuştum