Yigitefeninannesi_ 11 aylik olduk kalkıp bi yerlere tutunuyor ama parmak ucuna basıyor arada tabana iniyor genelde parmak ucunda böyle olan var mı anneler
Deletedmom_114 Yigitefeninannesi_ Benim yeğenim öyleydi ergoterapiden destek aldılar ve şuan normal yürümeye başladı bir sorun sizde
Caglaykut Yigitefeninannesi_ benim kızımda aynı 12 aylık. neden bilmiyorum yürümeye cesareti de yok hiç
Patronannesi48 Yigitefeninannesi_ yürüteç kullanımı doşında böyle yürümesi normal diyorlar. Yine de doktora sorun siz. Benim oğlum 15 aylık tabanlarıyla basar. Bazen parmak ucuyla ama doktor normal dedi.
Yigitefeninannesi_ Deletedmom_114 kontrolde sorucam doktorumuza ama aklıma takıldı sormak istedim burdan da bizimki sıralama yapmıyor henüz sadece tutunup ayak üstüne kalkıyor onda da ucuna basıyor
Deletedmom_114 Yigitefeninannesi_ Doktorlar pek anlamadı abimlerede tanıdıkları söylemiş öylelıkle ergoterapiye gittiler doktorunuz normal derse siz yinede ergoterapiye sorun derim
Yigitefeninannesi_ Caglaykut benim oğlumda henüz sıralama yapmıyor sadece ayak üstüne kalkıyor onda da ucuna basıyor
Yigitefeninannesi_ Patronannesi48 yurutec hiç kullanmadım kontrolde sorucam doktoruna teşekkür ederim