hzlenzlumt Kızlar bebeğim 19 günlük. Göbek bağımız 10. Günde düştü fakat küçük bir parça kaldı halâ kurumadı bekledim kurur diye doktora gitmedim biraz akıntıda var doktora gideyimmi acil çok endişeliyim
Bebee hzlenzlumt canım çok endişeliysen doktora gitmelisin Burda kimse doktor değil her çocuk da bir değil burda vakit kaybedeceğine doktora git
1gulceninannesi hzlenzlumt küçük parça bizde de kalmıştı tam delik kısmının içinde o sonradan kurudu ve koptu. Arada hafif kanıyordu zamanla durdu sonra o parça da geldi ama eğer sarı beyaz akıntı tarzı bir şey varsa iltihap olmuş olabilir. Doktorunuza bir gösterin.
hzlenzlumt Bebee aynı şeyi yaşamış olanlar varmı diye sordum sence farkında değilmiyim buradakilerin doktor olmadığını. Sen burayı neden kullanıyorsun merak ettim açıkçası
hzlenzlumt 1gulceninannesi evet hemen göstereceğim kanama değilde 2 günde bir falan çok az sarı akıntı oluyor
Bebee hzlenzlumt Çok endişeli olan birisi direkt buraya yazmak yerine doktoruna sorar veya direkt gider doktordan sonra gelir yazar canım :)