DevranAlp Kızlar sanırım vajinal mantar oldum emziryorum gyno-lomexın %2krem kullansam bişi olur mu elimde olan bu şuan da
Busra91 DevranAlp canım aynısı bndede olmuştu o zamanlar.dokturuma sordum travazol kullan demişti bana
Medinetass DevranAlp sürekli kuru tutmaya bak bence hiç ilaç kullanma doktora danışmadan her türlü kana karışıp etki ediyor sonuçta 😐
DevranAlp [bilinmeyen] çocuğu bırakıp gidemiyorum halbu ki bugün hastanedeydim böle birşey yoktu akşam oldu kaşıntı oldu farkettim mantar mı onu da bilmiyorum şişlik kasıntı akıntı var bide yeni Doğum yaptım normal Doğum daha 18 günlüğüz artık napacagımı şaşırdım hergün hastenedeyim
Melikesmum [bilinmeyen] Aleyna gelse de Engin bilgileri ile aydınlatsa diyordu kızda zaten. Ya burda olan biz doktor muyuz git ona sor tayfası fazla samimiyetsiz ☺️ Bilgin yoksa yazma.
DevranAlp Gerçekten cvp veren Armada’lara teşekkürler ediyorum aşırı tepki verenlere de teşekkür ederim sadece belki kullanan vardır die sormuştum gece gittim doktora fitil ve travazol die bi krem verdi evet herkesin başına gelebilir illa Doğum yaptıktan sonra gelecek die bi durum yok biz Burda birbirimizi bilgilendirelim die varız tepki koyalım die değil de 🤗
Eymenim18 DevranAlp canim ben de ayni durumdayim elimde travazol var kullansam mi bilemiyorum.ozellikle geceleri yogunlasiyir
DevranAlp Eymenim18 bana doktor verdi bi tane de vajinal fitil verdi kullandım hemen yarım saatte etkisini gösterdi rahatladım yoksa duramıyordum felaket kaşıntı bi de şişti adım attıkça çamaşır sürttükçe acıyordu kırkımız bile çıkmadan böle oldum