aysimafurkan Ecmel01 benim oğlumda da var 3 aylık şuan doktorumuz damla verdi sabah akşam sürüyorum zamanla geleceğini söyledi
Caglaykut Ecmel01 benim kızımda da var göğsünde ama kabarık hatta gül lekesi diye geçiyor biz de timisol diye damla kullaniyoruz sabah akşam açıldı rengi ama geçmezse başka tedavi uygulayacagini söyledi doktor.
niluna Ecmel01 benim kızın göbeğinde var doğduğunda yoktu kızım büyüdükçe oda çıkmaya başladı ve büyüdü ultrason da sıkıntı çıkmadı 2 yaşında şimdi büyümesi durdu tedavi görünen bir yerde olsaydı tedavi edilecekti ama gerek görmedi doktoru
esraperaonur neresinde var acaba bide kabarık mı bizim kafasında var iki tane kabarık bir yaşına kadar büyür dedi doktor
Kelebekkkk Bizimde dudağımızın kenarında var kıpkırmızı doktor 1yaşına kadar geçer dedi şuan 7aylığız rengi baya açıldı gibi
esraperaonur @"Kelebekkkk Allah Allah bana neden 1 yaşına kadar büyücek dedi ki biraz büyüdü de 3 aylığız şuan kafasında bizimki
Elflnykt Benim kızımın da dediğiniz gibi mor büyük bir hemonjomu vardı el ve bileğinin üstünde kabarık değildi ama şu an 20 aylık tamamen geçti diyebilirim
Elflnykt Elflnykt Ecmel01 hayır doktorumuz gerek görmedi çok net hatırlamıyorum ama galiba 10 aylıkken falan yavaş yavaş solmaya başladı
aysimafurkan Ecmel01 çenesinden bizimki koyu kırmızı şeklinde sonradan çıktı timosol adında damla yazdı doktor kullanıyorum ortasından hafif rengi açıldı lekenin
Mytinyson Tam dudak ortasında vardı. İlk üç ay büyüdü (bir yaşa kadar büyüme devam edermiş) sonrasında duraksadı. 1.5 yaştan sonra solmaya başladı. Şuan belli belirsiz. Tedavi görmedik doktor tavsiyesi ile.
aysimafurkan esraperaonur timosol adında bir göz damlası aslında bu gibi durumlarda da kullanılıyormuş ama siz doktorunuza danışıp kullanın belki sizde farklı bir reaksiyon gösterebilir. Bize doktor bunu önerdi
Claire12 aysimafurkan merhabalar % 5 lik olanını mı kullanıyorsunuz timosolun birde size çocuk doktorunuz mu yazdı yoksa cildiyeye mi gittiniz
Claire12 aysimafurkan benim oğlumda da var alnında ve burnunun kenarlarında mos kor duruyor kabarık değil ama