Tuse08 Sevgili dostlar günaydın, bebeğimi özel sağlık sigortası yaptırdık fakat bizim dr özel sigortalı hasta bakmıyormuş o nedenle dr değiştirmek zorundayım. BURSAda bildiğiniz iyi bir dr var mi bu şekilde hasta bakan? Acil lazım
Mervetnl Tuse08 Serhat Özdemir bizim doktorumuz o bakıyor diye biliyorum isterseniz bir sorun bu arada dünya iyisi tatlısı bir doktor
Nry- Tuse08 OSMANGAZİ ARİTMİ HASTANESİ/ İBRAHİM HACIOĞLU bakıyor, kızımında özel sağlık sigortası var muayene ücreti 15₺ ödedik 1 ay önce gittik.
Irmakmelegim Tuse08 mesut ozal kziimin doğduğundan bu yana doktorudur özel sağlık sigortası geçerli muayenesinde Veya hastane için düşünüyorsanız kızım ateslendiginde goturmustum özel nilufer doruk hastanesinde levent hoca var çok iyidir kızımla çok ilgilenmisti birebir özel sağlık hepsi geçerli Benim kızımda da AXA tamamlayıcı sağlık sigortası var doruk 3 gün yattık para ödeme sadece katkı payı okdr
Gokturk_ Tuse08 Nurettin hoca vardı Google’dan bakın bi ben orda çalışırken oradaydı şuan da orda sanırım .
Irmakmelegim Tuse08 hayir kendi kliniği var nilufer doruk levent hoca var oda çok iyidir kızım ateslendiginde goturmustum 3 gün hastanede yatirmiati çok ilgili bilgilidir