Tursununannesi Kızlar 3 ay 5 günlüğüz, hiç durmamaya başladı huzursuz mutsuz gündüz uykuları çok kısa. Dün gece uykusu da uyumadı.. büyüme atağında galiba. Çok zorlanıyorum tek başıma bakıyorum:( meme de bile ağlamaya başladı normal de memeye çok düşkün
Okayss Tursununannesi benim kızımda 2 ay 24 günlük dünden beridir ağlamaları çoğaldı uykusunda bile bazen ağlıyor anlamadım yani sürekli ni şeyi var heralde diyorum ama ayağa kalkıp gezdirince susuyor 🫠 yoruldum vallahi bileklerim koptu
Yasemin4 Tursununannesi bizde aynısını yaşadık emmiyodu sürekli gece gündüz ağlıyodu uyumuyodu uyutacağım zaman yorgun düşene kadar ağlıyodu sonra uyuyodu uyuduğu zaman da bırakıp gidemiyodum hemen uyanıyodu kıpırdadığı gibi sallıyodum yoksa 15 20 dk tek uyuyodu anlayacağınız kafayı yemiştim tek başına. Sonra sonra alıştım artık o da yavaşça düzelmeye başladi büyüme atakları çok zor sabretmekten başka çareniz yok keşke çözümü olsa da söylesem size 😥 Rabbim sabır kolaylık versin
Tursununannesi Okayss bende bir yerimi ağrıyor diyorum ama , kucakta gezince susuyor aynen sizin ki gibi. çok sıpalar çok 😊