cinartos0 Merhaba anneler bebeğiniz ne zaman tek uykuya geçti? Benimki 13 aylık şuan iki uyku yapıyor ama bu aralar sanki tek uyku sinyali alıyorum,sabah direniyor uykuya. Gece de çok sık uyanıyor ama Bi çok sebebi var? Siz de durumlar nasıl?
Iremylcnkya07 cinartos0 genelde 15 aylıkken geçiliyormuş benim kızımda 13 aylık ama 2 uyku kesin istiyor denedim tek uyku ama dayanamadı sizde deneyin bi iki gün bakın
Deletedmom_71 cinartos0 tam 13 de geçtik biz. Her uykusu eziyet oluyordu ikimize de ağlıyordu uyumak istemiyordu baktım olmuyor tek uykuya çektim bende. Şimdi 24 ayligiz 😁❤
keskegecmisedonebilsek cinartos0 ya biz 11 ayligiz bizim için erken o zaman dimi? Gece çok sık uyaniyor gündüz 3 saati geçirmiyorum ama
cinartos0 Deletedmom_71 bizde bugün böyleyiz vallahi eziyet oldu uyuturken birlikte ağlıyoruz 😄 gece de çok sık uyanıyor tabi bunun Bi çok sebebi var ama, gündüz uykularından mi kaynaklı diye düşünüyorum
1234_mrv 14 aylıkken geçtik bizde iki uyku yaptirdigim zaman gece 12 ye 1e kadar uyumuyordu şimdi öğlen 1 saat uyuyor akşam da 9 buçuk 10 arası uyuyor 17 aylık olduk yeni
cinartos0 Gokturk_ bende eklemeye kıyamıyorum gelişimi açısından tek uykuya geçmek konusunda da kararsız kaldımm
momylerce keskegecmisedonebilsek çok erken hemde. Tek uykuya geçerseniz hayatınız hem zulüm olur hemde gelişim açısından sorun yaşar bebeğiniz. 11 ayda kuduruyorlar bizimkinde öyleydi gündüz uykusuyla ilgisi yok yani. Kudurukluktan 😭
cinartos0 keskegecmisedonebilsek keskegecmisedonebilsek yaa yok erken size daha. 2 uykuya devam etsin bence. Biz 11 ay da bazen dayanamadigi zaman 3 uyku bilr yapıyor du ama şekerleme tarzında yarım saat
Umutveannesi cinartos0 14,5 aylıkken geçtik tek uykuya. Gündüz iki uyku yaparken direnmiyordu uyuyordu ama gece kalkıp saatlerce oturmak istiyordu. Meğerse iki uyku fazla geldiği içinmiş. Tek uykuya geçirdim ama uyanıklık saatleri ilk zamanlar fazla geldi 15 günde anca düzen oturdu
kurabiyem28 cinartos0 biz çok erken geçtik tek uykuya 9 aylıktı. Uyku problemimiz olduğu için.. şu an 19,5 aylık sanki gündüz uykusunu bırakmak istiyor. Çok direniyor ve doğduğundan beri böyle
Gokturk_ Sedsedsed sabah en geç 7 kalkış yapıyoruz ilk uyku 9.30 da 2 saat uyuyor ikinci uyku de 14:30 da onu da 2 saat yapıyor .Akşam en geç 9.30 da uyumuş oluyor .
kolonyalimendil cinartos0 11 ay 12 günlük 4 5 gündür tek uyku 🤧🤧 bana zor oluyor ama ikinci uykuya çok direniyor uyursa da gece çok geç yatıyor ve sürekli uyanıyor
Sedsedsed Gokturk_ oo aksam uykusu 5 saat varmış bizimki dayanamıyor o kadar.. sabah 9 kalkıyor 12 de ve 17 de 1,5 saat kadar uyuyor 21.30-22.00 gece uykusu
Gokturk_ Sedsedsed 12 yi öne çekip 7 ide 2.30 a çekseniz zaten bu aylar da ikinci uyku ile gece uykusu arasında 5 saat olsun diyorlar .Yemek oyun derken iyi oyalanıyor bizimki .
Melekmirac Benim oğlum 13 ay 15 günlük bizde 5 gündür falan tek uyku yapıyoruz ama dayanacak gibi değil ama bı yandanda oyun oynamak istiyo uyku istemiyo bizde tek uykuya düşmeden önce 2 uyku yapiyoduk gece uyku saati 9 gündüz 1 de uyuyo
1234_mrv cinartos0 gece emmek için uyanıyor sadece emerken geri uyuyor yatırıyorum genelde 2 sefer uyanıyor ona da