yagizcinarsmom Kızlar bu aşı hakkında ne düşünüyorsunuz ebe zorunlu olmadığını ama yapılsa iyi olacağını söyledi karar veremedim yaptıranlar ne kadar bi ücret verdi biraz külfetli dddi çünkü ebe
beyzanur_06 yagizcinarsmom biz geçen hafta yaptırdık 1395 tl agızdan veriliyor ztn aşı şeklinde degil. Yani bebeğimiz için faydalı olacağını söyledi hemşiremiz bence yaptırın derim
Enlsr yagizcinarsmom biz yaptırdık 1390 tl geçen hafta doktorumuz kesinlikle yapılması gerektiğini söyledi
1gunes yagizcinarsmom merhaba bende yaptırdım oğluma 3 ve 5 ayda 2 doz şeklinde bence yaptırım bebeğinizin sağlığı için çünkü zehirli ishal bebeklerde fazla goruluyomus doktorumuz ve asm de ki ebe kız anlattı ben hemen yaptırdım. Artık öyle bi cağdayız ki hastalıkların ardı arkası kesilmiyor tüm ücretli aşıları yaptircam bende .
yagizcinarsmom beyzanur_06 anladım canım evet bizimki de öyle söyledi yaptırmak istiyorum bende ama eşimle bi konuşmamız gerekiyor fiyat konusunu
Hndsmom 1400 tl dün yaptırdık. Ebemiz yapılsa iyi olur dedi doktor imkanın varsa yaptır dedi yaptırdık biz de naapalım