ikbalumaycaca 8 aylık bebeklerinize neler veriyorsunuz? Ben taneli bir şey verdiğimde yutamıcak diye korkuyorum aslında şehriye falan verdiğimde güzel çiğniyor damağıyla. Alt iki dişimiz var sadece. Salatalık vs vermedim hiç böyle şeyleri ona nasıl vermeliyim 🥰
Artemiss_ ikbalumaycaca korkmayın çiğneyip yutar. Benim oğlum 9 aylık daha dişi yok eline et balık ekmek verince çiğniyor yutuyor sorun etmeyin sadece yalnız bırakmayın yeter. Yemek olarak kahvaltı da zeytin salatalık yumurta tahıl veriyorum öğle yemeği olarak çorba yoğurt puding akşam yemeği balık et tavuk makarnalı çorba tahıl gibi şeyler veriyorum degısık degısık vermeye çalışıyorum sebze verirsem büyük kesip eline veritorum haşlayıp kendisi yiyor
bakkalemzigi ikbalumaycaca ben dişi olmadığı halde veriyorum sizin dişi var bir de hiç korkmayın öğürüyorlae zaten ben hep eline salatalık havuç kelek vs verdim çok güzel öğrenmiş şimdi ağzının yanından koparıyor hemen öğrenmelerine fırsat vermek gerek tabi verince hep gözüm onda büyük parça alsa hemen çıkarıyorum yutmaz hemen zaten önce ağzında çevirir
Ceys ikbalumaycaca Ben 6 buçuk aylıkken vermeye başladım büyük parça koparinca atıyordu ağzından yutamadigi için bide ceviremiyordu fazla. Şimdilerde koparıyor baya baya bazen almaya çalışıyorum yutamaz diye ama asla vermiyor ve o şekilde yutuyor onu alıştı.
ikbalumaycaca Artemiss_ balık et vs. Çok küçük parçalara mı ayırıyorsunuz acaba onu nasıl veriyorsunuz☺️
Deletedmon_69 ikbalumaycaca salatalığı rendeleyip sarımsakla cacık yapıyorum. 4 dişi var eline bir şey veremiyorum çok büyük ısırıyor. Eline aldığı eşyalarıda hepsini ağzına sokmaya çalışıyor korkuyorum hala. Şehriyedende korkuyorum ama pütürlü yiyor gayet sorun yok
Adenkom Bende çok büyük parça veremiyorum ama kendi kopardığında dikkat ettim yiyemeyecekse çıkarıyor kendi bebeklere güvenmek lazım