Elflnaaa 6 ay 9 günlük kızım memede uyuyor yanından kalkamıyorum hem düşer diye hemde ben de dinlemiş oluyorum ama meme hep ağzında olsun istiyor bi ara bırakıyor sonra tekrar aranıyor sizde bu durumu yaşayan var mı
yenianne01 Elflnaaa evet benim oğlumda öyle 4,5 aylık son günlerde dahada arttı bu durum emzik almadı bu yüzden mememizi emzik niyetine kullanıyorlar ,kızım öyle değildi mesala emzik aldı hemen emmesi bitince emzik alıyordu
Mervegvn123 Elflnaaa 6 aylık olduk bızde bu hafta diştendir sanırım ki ortada gözüken hiç bişey yok yarım saatte bir uyanmaları basladı emzırerek gerı daldırdım sımdıde memeye alıştı uyuya kalıyorum emzırırken uyanınca o coktan dalmıs oluyor beşiğine koyuyorum max 15 dakka sonra gene memede uyumak için yırtınmaya başlıyor emzikte kullanıyor ama ayırt edıyor ıkısını zaten gece kaliteli 2 saat uykum vardı artık oda yok zombıye döndüm
Elflnaaa yenianne01 napcaz böyle kendime kızıyorum ben alıştırdım böyle diye uyku eğitimi vereyim diyorum hiç sabırlı değilim
yenianne01 Elflnaaa uyku eğitimini 4 çoçuk annesi olarak şöyle düşünüyorum canım her çoçuk kendisinde yapmak istediği şeyleri dile getiriyor zaten Uyku düzeni zamanı geldiğinde kendiliğinden oluşturuyor sende destekliyorsun …Emdikten sonra bıraktır nini aç yada kuran dinlet ben Bu aralar Hz.Fatıma anamızın ninisini dinletiriyorum işim varsa bıraktırıp niniyi açıyorum dalabiliyor daha çok küçükler zaten Annelik sabır işi 🫶🏻💙