Esoz1110 Taşıma şirketi kolimizi kaybetti eşim aradı adam ben arastıracağım bu durumu hallederz vs diye bizi hep oyaladı 3 ay oldu taşınalı bu durumu yaşayan varmı aranızda ne yapmak lazım sahip çıkmıyorlar
Esoz1110 SelimZeynep bende ilk kez duydum sigortalatmayı sizden daha önce hiç taşınmadık da eşimde muhtemelen bilmiyordu ama adam sorumluluk bende paranı veririm kaybolan birşeyin olursa demiş ama sözle olacak iş değil dediğiniz gibi
SelimZeynep Esoz1110 yok canım asla güvenme birdaha öyle söze inşallah önemli şeyler değildir giden kolin. Birdaha aklınızda bulunsun taşınırken nakliye sigortası yaptırın Allah vermesin böyle kayıp kaza filan olduğunda karşılyrlar
Esoz1110 SelimZeynep büyük koli yapmıstık vantilatör kızıma büyük havuz almıştık yeniydi 1 kez kullandık simit vardı başka birşeylerde olabilir acaba unuttugum baska ne vardı o kolıde bilmiyorum🤦🏽♀️
Esoz1110 SelimZeynep inşallah 😒 kızımda sevmişti havuzunu saçma sapan iş yapıyorlar kocaman koli nereye giderki birde bizim eşyalarla beraber başkalarının eşyasıda taşınmış karışmış olma ihtimali olabilir demiş eşim aradı diğerlerini bizde yok dediler