nese18 Merhabalar, kanguruyu bebek kaç aylıkken kullanmaya başlamalıyız? Bebeğim henüz 2 aylık bugün kanguruya koymayı denedim ama sanki bacakları ayrık gibi durdu. Bende o yüzden korktum kaldırdım hemen.
Woman35 nese18 normale 6 Aysan önce önerilmiyor ama kullanıcaksanız ‘M’ oturuşu desteklemeli diye biliyorum bel destekli olanlarda iyiymiş okuduğum kadarıyla
tekbasimabakiyorum nese18 yenidoğandan itibaren sling tarzı ile başlayabilirsiniz. 2. Ay gayet uygun. Satın alırken üstünde 0+ yazması lazım ona dikkat edin sadece
Bedis- nese18 Ben kalça ultrasonu çekildikten bi ay sonra kullandım yani 3 aylıkken. Çok fazla durdurmuyorum içinde en fazla 1 buçuk saat duruyor sürekli de kullanmıyorum dokturumuz öyle demişti kısa aralıklarla kullana bilirsin diye
tekbasimabakiyorum Woman35 6.aydan itibaren diyen kim? Youtube’da bir sürü profesör var doğar doğmaz kullanabilirsiniz diyor.
Lunaaaaa Woman35 ilk defa duyuyorum bunu, doğduğundan beri kullanıyorum o kadar doktorda gördü hiç öyle bişey demediler
Lunaaaaa Woman35 ben sling demedim zaten ve hiç kullanmadım da ayrıca 6. aydan sonra genelde kullanmak çok daha zorlaşır
Woman35 Lunaaaaa tekbasimabakiyorum doktorun söylediği bu yönde 6. Aydan itibaren öneriyoruz ilk aylar zaten önermiyorum dedi