Asyabhr 10 günlük bebeğim topuk kanı sonucu troid bezi yavaş çalışıyor dedi doktor benim gibi olan varmı nasıl bi durum dualarınızı eksik etmeyin bizlere arkadaşlar
Mom104 Asyabhr 2 hafta sonra tekrar kan verin bizde de ayni sorun olmuştu 2 hafta sonra değerlerimiz normalde döndü Allah şifa versin 🤲
Asyabhr Mom104 amin Allah razı olsun sağlık ocağında verdiğimiz topuk kanında çıktı hastanede verdiğimiz kanda cıktı bugün sağlık ocağında tekrar verdik inşallah bizimki de normale döner sizin bebekte azmi emiyor @Senaa
Mom104 Asyabhr bebeğim şuan 4.5 aylık oldu emmesi şükür çok iyi 35 haftalık doğmuştu ve 3 gün yenidoğan yoğunbakımında kaldı orda çıkmıştı troid yüksekliği, doktorumuz epey korkuttu bizi çok ağladım çok yıprandım ama 2 hafta sonra sonuçlar çok güzel
Asyabhr Mom104 Allah size bagislasin evladinizi bizim kuzumuzada şifa versin ne demişti size doktor tam rahatsızlığı ne demişti ne sıkıntısı olurmuş birde ilk başlarda emmesi nasıldı bebeğinizin bizimki şuan 12 günlük az emiyor zorla uyandiriyiruz süreside en fazla 5 dakikayı buluyor