aly2020 Milletin bebeğini siz mi düşüneceksiniz boşverin kadın rahat işte duymak istediği de herkesin bişey yok demesi. İçini rahatlatmak için… sabaha çocugum vefat etti yazmayın da!! Sizin gibiler ancak korkutulmaktan anlar o da anlarsa…
Guneyinannesi1 bambam9393 dalga mı geçiyorsun 11.30 gibi oldu olay eşime söylüyorum uyandiriyorum tek dediği şey sahip çıksaydın 😪 arabada yok napcam bilmiyorum
Ahhannelik Guneyinannesi1 😳😳😳 sahip ciksaydin mi taksi çağırın bir tanidiginiz varsa onları arayın misafirliğe gittiğiniz kişilerin aracı varsa onlara söyleyin hiç biraey olmadı ambulans çağırın eşinizde babayim diye gezmesin ortada
Ahhannelik Guneyinannesi1 hastaneye gitmeniz gerekiyor önce masaya çarptı sonra yere diyorsunuz ve hemen uyudu diyorsunuz bence burada vakit kaybedeceginize hemen hastaneye gidin
Yetersavass Benim oğlumda yürütecekten düşmüştü alnı direk morarmıştı doktora götürdüm sonuçlar temiz çıkınca rahatladım götürün sizde en azından rahatlarsınız çocuk bu düşe kalka büyüyor ama yinede ihmal etmeyin
ebmym Eğer babası gelmiyorsa bir yakınınız da yoksa çocuğunuzu uyandırıp taksi çağırıp gidin Allah korusun bir şey olursa geri dönüşü olmaz. Annesiniz çocuğunuzun size ihtiyacı var paniği bırakın ve hemen doktora gidin