butterflyy_ Ulucunannesi şeeyyyy değil mi ya benim bildiğim takip ettiğin arkadaşların neyi izliyorsa keşfetine düşüyor
Umutveannesi Ulucunannesi Bence öyle. Yemek sayfalarına girersem direk yemek videoları düşüyor, bim A101 gibi sayfalara girersem direk aktüel ürünler düşüyor önüme. Neye bakarsanız o çıkıyor hemen hemen
Ulucunannesi butterflyy_ benim bildiğim de arama motoru , reels videolar, arkadaslarla birbirine atılan resim ve video vs den oluyor ama emin olmam lazım
butterflyy_ Ulucunannesi yaniiii etkileşim işteeee hepsiiiii sadece senin bakman değil birden fazla kişinin bişeye bakması onu keşfetti görmen onun senin baktığın anlamına gelmiyor yaniiii emin olamazsın ki çok zor yani
Ulucunannesi butterflyy_ valla kaynana konusu değil ya kimse yazmıyor😂 illa bilen vardır ya bir sürü kadınız burda😂
KaynanaYiyen Ulucunannesi milletin uyku saati canım normal değil mi? Bu arada benim asla bakmadığım şeyler de çıkıyor keşfette. Muhtemelen arkadaşların beğendikleri düşüyor.
Ulucunannesi KaynanaYiyen forumda gezmiyorsunuz sanırım kaynana elti konularına bir bakın sürekli yazanlar var. Tabiki herkesin fikri yoktur ama illa bir kaç kişinin vardır cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
1meftun Umutveannesi bencede öyle arkadaşlarimin izledikleri değil sürekli benim baktımlarim izlediklerim arattiklarin çıkar karşıma
MerveMrcn Bu ara bebek arabası bakıyorum sürekli internetten keşfetim araba dolu neyi araştırdığımızla ilgili yani
Ulucunannesi 1meftun bencede öyle ben bebek kıyafetleri bakıyorum keşfetim kıyafet dolu. Emin olmak istedim
1meftun Ulucunannesi aynen öyle eşimle birbirimize çok video atarız yada yeğenimle ama benim kesfetim yemek temizlik düzen falandır yeğenimin şarkı saçma sapan komik şeyler istediğin kadar birbirine video at sen ne izlersen senin kesfetine o çıkar
Cocukgelisimcimomy Ulucunannesi ne tür sayfalara bakıyorsanız yada reels kısmında hangi videoları izliyirsaniz o tür videolar gelir
traineemom Sanırım eşinizin keşfetinde bir şeyler gördünüz. Şimdiden geçmiş olsun. Genellikle aramalarla alakalı. Şöyle diyim %75 aramalar geri kalanda beğenilen paylaşımlar, etkileşim kurulan hesaplar vb