Ceren19mys E bebekteki toz leke çıkarıcı çamaşır suyu tozu olarak geçiyo siyahlarda da kullanılır mı emin olamadım siz kullanıyo musunuz acaba
kayraninannesiiii Ceren19mys ya ben hiç memnun değilim. Renklilerdede kullandım ama hiç bir sonuç alamadım makina toz yerine dökerek kullandım belki ondandır. Sprey daha etkili sanırım bidahakine ondan alicam
Annekizcicileri Ceren19mys beyazlar için güzel ama bazı renklerde rengi soldurdu bizde ozellıkle organik kumaş ürünlerde
Ceren19mys kayraninannesiiii hayır ben bi kutu bitirdim aşırı memnunum yanlış kullanıyo olabilirsin bi kovaya sıcak veya ılık farketmez su yap içine dök onu çözdür içinde kirli olanları koy içine beklet asla leke kalmıyo aşırı aşırı memnunum
beyzacmvrc kayraninannesiiii makineye dokmicen canım onu suya karıştırıp bekletmen gerekiyor Sprey olan da normal sisede olan da öyle sıcak suya döküp bekletmeyincr etki etmiyor pek Valla çoğu lekeye onda bile etki etmedi sıvı olan
kayraninannesiiii Ceren19mys beyzacmvrc ya üstünde makinaya dökme klavuzu vardi ona göre yaptım aslında ama demekki ondan olmadı çok teşekkür ederim 🙏🏻
hayalperest2310 kayraninannesiiii yine olmuyo canım hiç memnun kalmadım elma lekesi bile çıkmadı dakikasında suya koymama rağmen
Ceren19mys kayraninannesiiii onun için denemedim hiç etkili olmayabilir bi hırkam var denicem ona unutmazsam yazarım
Ceren19mys Annekizcicileri kararsız kaldım bazı kıyafetlerde yağ lekesi oluyo malum mutfaktan çıkamıyoruz onlar için merak ediyorum açıkçası
Annekizcicileri Ceren19mys fiyatı uygun zaten bir alın deneyın ama renklıde denecekseniz önce renk solduruyormu dıe ufak biyerınde deneyın bence ben dırek lekeye döktüm önü çamaşır suyu değmiş gibi oldu çöp oldu maalesef
Ceren19mys Atlasligunler etki etmedi siyahta beyazlarda çok beğeniyorum kızım beline kadar kaka yapıyo onu direk koyuyorum içine çıkartıyo
Ceren19mys Buseespi e bebekte çamaşır suyu tozu bebeğim ağzında kan ilacı varken battaniyeyi ısırıyo bazen çıktı onlar lekesi yok aşırı yoğun bi leke değil bilginiz olsun
kayraninannesiiii hayalperest2310 ben de memnun kalmamisim yanlış yaptığımi söylediler sıcak suya koydum beklettim 3 4 saat benimki de tam anlamıyla çıkmadı ve nerdeyse yarım paket döktüm. Çok az var içinde. Bir de spreyi deneyeceğim ben