SareLinaM Kızlar merhaba kizimin hafif burun akintisi var doktor pelum diye bir damla tavsiye etti. Ezaci pelumla umca ayni hatta umca daha iyi dedi kullanan var mi,nasil?
Niloya_ SareLinaM İlk hasta olacağını anladığım zaman hemen veriyorum hemen düzeliyor tavsiye ederim ayni zaman da bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor
1ANNE1MERTEFE SareLinaM harika bir damla gerçekten olmadan veriyorum ben çok faydasını gördüm hastalıktan çok döndürdü bizi yeni okula başladı evde mutlaka bulunduruyorum kalabalık bir yere gideceksek veriyorum gönül rahatlığı ile kullanın ❤️
SareLinaM Niloya_ ayy çok saolun ilk kez bugun verdim,kaç damla veriyorsunuz birde yanina ek bir takviyeye gerek varmi calpol tarzi?
Niloya_ SareLinaM Ateşi falan varsa ateş düşürücü kullanın,kaç kiloyla ona göre damlatin günde 3 defa 10 damla veriyorum ben hasta olmasa bile kullanıyorum bağışıklığı kuvvetli olsun diye doktorumuz dedi
Zera Ben de alacaktim yalniz icerisinde alkol oldugu yaziyordu, cok da arastirmadim alkol olayini ama vazgectim.