K_melike Herkese iyi akşamlar bebeğim 8 aylık kafası aşırı terliyo boncuk boncuk oluyo yastığı su gibi oluyo büyük kızım da böyle bi durum yaşamadım Dr a götürsem mi var mı aranızda bebeği aşırı terleyen
cnsyldz K_melike Ben götürdüm hiçbir şeyi yok bebeğinin demişti. Normalmiş. Götürün isterseniz yine de ama bence normal diyecek. Şuan emiyor ve uyuyor mesele kafamız şırıl şırıl😂 şıpır şıpır değil bak o kadar fazla ki şırıl şırıl diyorum😂
Tugcemine K_melike benim kızımda 5 ay 23 günlük kafada aşırı terleme vardı uyurken emerken doktora belirttiğimde üfürümden şüphelendi ve muayene olduğumuzda ufak bir üfürüm çıktı kontrolünüzde belirtebilirsiniz
alya00 K_melike benim bebeğimin de kafası aşırı terler normal diye biliyordum. Yorumları okudum üfürüm yazmışlar evet benim bebeğimde de üfürüm var o mu sebep oluyormuş şaşırdım. Kardiyoloji doktorumuza soracağım bunu
amansallagitsin K_melike emerken mi uyurken mi bole. Eger emerken bole ise nrml durum uyurken oleyse d vitamini triot bakilmasi gerkyr birde kardiyoloji
Cute23 Aynen,kızım altı aylık emerken çok terliyor kafası, normal bir durum diye biliyorum doktora götürmedim
K_melike Tugcemine hamileyken kalbinde parlaklık vardı son aylarda kaybolmuştu doğduğundan beri hep aklımda şüphedeyim eşime götürelim diyorum gerek yok diyo Dr geçtiğini söyledi boşuna radyasyon alacak çocuk diyo şuan korktum en iyisi götüreyim
Tugcemine K_melike biz de de parlaklık vardı daha sonra kayboldu dediler bizde çok tesadüf öğrendik aylık kontrolde doktorumuz fark edip yönlendirdi
burcuasel23 K_melike bnm kızımda 9aylik uyurken kafasının altı çok islak oluyor normal olsa bile bu sefer korkuyorum islakliktan hasta olacak diye. Sürekli kuru tutmaya çalışıyorum
K_melike burcuasel23 benim bebeğim 2 aydır aralıksız hasta dikkat etmeye çalışıyorum ama okula giden ablası var ondan da geçiyo tabi
Tugcemine K_melike bizim normal muayenede ortaya çıktı direk kardiyolojiye yönlendirdiler doktor kalbini dinledi ve üfürüm olduğunu söyledi kardiyoloji de eko çekilince net belli oldu
K_melike amansallagitsin her türlü terliyo uyurken yastık su içinde kalıyor kafasına su dökülmüş gibi çarşamba randevu aldım götürcem
Canmete Biz çok muayene olduk da öyle bir durumu yok ama emerken aşırı terliyor yaaa yatarken kafasının yatağa gelen kısmı terliyor
K_melike Canmete kurulamaya çalışıyorum yada şapka takıyorum takmak istemiyor tabi ki bende şaşırdım insaallah bir şey çıkmaz