sema_068 Kızlar sürekli ateşini ölçüyoruz. Hastanede de ölçtüler hatta. Ateşi yok ama kafası sıcaklıyor. Böyle olan var mı? Niye sıcaklıyor olabilir?
sema_068 Adenimin yaa başka ne diş belirtisi olur peki? Geçen bir tanıdığımız da hatta dişlerinin yerinin rengi değişmiş erken mi çıkaracak falan dedi ben önemsemedim
Nur159 Selam yanı yıne de bir sorun var mı dıye baktırın içiniz rahat etsın ama benım bebeğimin de kafası çok sıcak olurdu şu an 1 yaşında.Bebeklerın kafa ısısı yüksek olur zaten dıye bılıyorum
cnsyldz Bebeklerin kafaları vucutlarına göre daha sıcaktır. Bunun ilerisi bebişiniz emerken kolunuzun ya da yatağın sırılsıklam olması olucak. Eğer hastalık durumı yoksa yani halsiz keyifsiz değilse endişelenmeye gerek yok normal.
sema_068 cnsyldz yok iyi çok şükür de benim ilk çocuğum o yüzden hemen burays yazıyorum bilmediğimden🙂
Cansu_ozer Benim oğlumunda öyle derecede ateş yok ma kafası sıcak sürekli ateşi var sanıyorum ve kafası sürekli terliyo 💧 özellikle emerken ve ağlarken
sema_068 cnsyldz yüzüm yok artık gitmeye. Her sefernde başka yere randevu alıyorum ki çok gittiğim belli olmasın😁
abcdef0000 Bebeklerin kafasının sıcak olması normal.benim bebeğim de öyle hatta mamasını yerken çok terliyor kafası