Beyza3 Kızlar çocuğuma ne zaman TV izletmeliyim reklam, bebek videoları vs gibi ? Şuan 5 aylık reklam gördüğünde dikkatini çok fazla çekiyor ??
Uykusuzhergeceeee Beyza3 şu an çok erken açık bırakmayın yanındayken. Benim kızım 22 aylık gittiği yerlerde açık olunca izliyor
079aslankuzusu Beyza3 izletme sakın canım 1 yasına kadar aska tv izlemedi sadece dişten dolayı baya istahszı suan 15 aylık kahvöatıda ck az izletiyorum oda bikaç lokma bogazna girsin diye keske onuda yapmasam🥺
Birceninannesi Beyza3 prensip olarak iki kelimeli cümle kurana kadar izletilmemesi önerilir. Tv nin dikkatini çekmesi çok normal zaten ama zararlı izletmeyiniz hanımefendi hiç bir katkısı da yok zaten
Iremylcnkya07 Valla ben 9 ayına kadar tv açmazdım bakıypr gözü kayıyor anlık diye sonradan aötım ilgisini çekmedi şimdi bazen arada öyle bakıyor ilgisini oyuncakla çekmeye çalışıyorum sizde açık bırakmayın tvyi çok erken
Sontvbukucu Beyza3 hiçbir faydası olmayıp zarari boyundan büyük hiç izletmeseniz daha iyi yani zararlarını araştırın sonra bakarsınız.
denizaleyna Beyza3 büyük oğlumda hiç dikkat etmedim şuan 5 yaşında ve ekran bağımlısı kısıtlıyorum fakat aklı hep bugün ne izlesemde. Küçük oğlumu olabildiğince uzak tutmaya çabalıyorum elimden geleni de yapıcam bunun için 🥹
bmmomss Beyza3 çok erken daha bu soruyu sormak için. Mümkün olduğunca izletmeyin 16 aylık 0 ekranla devam ediyoruz
Dondurmalikahve Beyza3 Ekranda gördüğü ışıklar ilgisini çekiyor. TV deki ekran geçişleri o kadar hızlı ki çocuğun beynini uyuşturacak cinsten. Hele reklamlar en hızlı geçişe sahip. Ve 5 aylık bir bebek tüm renkleri seçemez. En azından 2 li cümle kurmaya başlayınca ufak ufak açılabilir ama şimdi çok erken
Birceninannesi Karinyoo evet sayılır fakat bundan sonra da sınırsız ekran izleyebileceği anlamına gelmiyor. İki kelimeli cümlelerden sonra günlük max 15 dk demişti bizim doktorumuz
Bercesteeeee Yani benim yaptığım doğru değil ama 6 aylık oldığundan beri altını açarken ve giydirirken şarkı acıp sonrasında kapatıyorum. Arada çok bunaldı mı açıp biraz dans edip kapatıyorum. Sadece şarkı dinler dizi film açsam yüzüne bakmaz
Bercesteeeee Yani benim yaptığım doğru değil ama 6 aylık oldığundan beri altını açarken ve giydirirken şarkı acıp sonrasında kapatıyorum. Arada çok bunaldı mı açıp biraz dans edip kapatıyorum. Sadece şarkı dinler dizi film açsam yüzüne bakmaz