Ulucunannesi 21 günlük oğlumun ağzında beyaz beyaz şeyler var. Araştırdığıma göre pamukçukmuş. Yaşayan varmı? Neler yaptınız?
ilos12 Ulucunannesi karbonatlı su ile her emzirmeden sonra hem bebişin ağzını hem de kendini göğsünü sileceksin canım. Günde 3-4 kez tekrarla demişti doktorum. Baktın geçmiyor damlası var, damla ile %100 geçiyor zaten
Atlas-krmn Ulucunannesi Kesinlikle karbonat kullanma daha da artıyor benimde oldu karbonat sürdüm arttı sonra bi ilaç var eczaneden onu aldım 3 günde yok oldu mikostatin adı alabilirsin eczaneye sor
Minikkuzum1011 Ulucunannesi karbonatlı su ile ağzını her beslenme sonrası silin ve emziriyorsanız aynı şekilde gögsünüzüde silin. Yayılmasını engellemeniz lazım yoksa beslenmede zorlanır. Doktor bize mikostatin damla vermişti hem bebeğin ağzına hem Göğsüme sürüyordum karbonatlı suylada her zaman göğsümü sildim bebeğimin ağzınıda böyle böyle geçti
Kbrkrmfrd Ulucunannesi herşey her bebekte aynı etkiyi göstermeyebiliyor karbonatlı suyuda deneyin işe yaramazsa arkadaşlarında dediği gibi mikostatin duzenli kullanimda geçiriyor bebek buyuyup bağışıklık kazanınca tekrarlamıyor zaten bizim 3. Ayında bitmişti ama asıl koruma goğsünü temiz tutman lazim sürekli tekrarlamaması icin
Ulucunannesi ilos12 Atlas-krmn AliEmirmoms Napcağımı bilemedim hanımlar. O zaman ben bişey yapmayayım doktora gideyim ama o da 3 kasıma randevu verdi.
tugcecet ilos12 damlayı nasıl kullandınız acaba sürdünüz mü herhangi bir şeyle yoksa damlattınız mı ağzına
ilos12 Atlas-krmn valla bana iki doktor da karbonatlı su ile temizle baktın olmuyor mikostatin kullan dedi. Geçmedi mikostatin kullandık
Atlas-krmn Ulucunannesi karar senin ama eczaneye de sorup alabilirsin yani ben bazı ilacı öyle alıyorum
Atlas-krmn cemile161_ damla değil şırınga gibi başlığı var 0.5 yada 1 ml yazıyor ben 1 ml çekmiştim ağzına boşaltıyosunuz tadı biraz kötü benim bebeğim hiç sevmiyordu
Atlas-krmn cemile161_ yok valla benimki yutuyo yani ister istemez yutar bebek bu ağza alıyo sonuçta bizim gibi geri çıkaramazki
AliEmirmoms @“Ulucunannesi” bende ağzı öyle oldu diye korktum götürdüm bilmiyodum ilk çocuğum bide doktor dedi boşuna randevu almışsın karbonatlı su yap 2 güne geçer gerçekten de öyle oldu ama sizin kararınıza saygı duyarım tabikide🥰