durukusunannesi_ [silindi] benimkiler rose pink diye geçiyor uçuk pembe ama keşke siyah olsaydı daha şık dururdu diye düşünüyorum şimdi bir hevesle o rengi almıştım ama
Prensesannesi38 [silindi] renkli diye sorunlu demek değil ki, rose mor kırmızı her renk teknoloji cihazım var hiçbirinde sorun yok rengiyle alakalı değil yani
1pekmom_ [silindi] bebde evlenmeden kırmızı almıştım, mutfağımda renk açısından pek uyumlu değil ama yinede pişman değilim renk solması vs olarak sıkıntı olmadı, şimdiki aklım olsa beyaz alırdım hepsini
uyuyanadamdannefret [silindi] cayci alvaksaniz aslaa renkli almayin ben mor aldim pismanim. Hep leke oluyo ve asla cikmiyo. Benim kullandigimda iki mod var. Biri kaynatma bitti sıcak tutma
[silindi] Parsannesi10 çay mama bitki çayı diye modlar var ya oraya basmadan direk su kaynatamıyor muyuz
[silindi] Prensesannesi38 yok sorun açısından değil tezgan üstünde durduğu için sormuştum kötübmü duruyor diye
NmalkoC [silindi] renginde problem olmaz bence ama birsüre sonra başka bişeyler aldığınızda tezgahınız çok alakasız oluyor benım tezgah elektroniklerim hep gri siyah mesela sadece çaycım kırmızı almıştık eşimle bekarken o cok alakasız oluyor kullanmıyorum