Gulsah4141 Duruu canım derincede araştırmada Eren Sağıroğlu var o çok iyi bi doktor biz ona gidiyoruz çok çok geçmiş olsun durumu nasıl miniğin ?
Duruu Deniz2961 postu açtığımda zaten hastanede yatıyorduk çıkarmak istedik izin vermediler sonra zaten yoğun bakıma aldılar
Deniz2961 Duruu anladım cnm tam da tahmin ettgm gbı saglıgına bir an once kavuşur ınsallh bebis kuvezde emin eller de merak etme bnm bebekte dogr dogmaz enfeksiyon dan yattı 1 hfta kuvezde
Duruu Deniz2961 çok zor geliyor 2 gündür orda bırakıp eve geliyorum zoruma gidiyor Allahım miniklerimizi korusun hiç hasta olmasalar keske 😔
Deniz2961 Duruu keske cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın bogazi dugumlenıyor onları orda bırakıp giderken ama onların saglıgı İcın her sey doktor ne dıyor
Duruu Deniz2961 doktor öksürük krizleri hafiflemiş dedi doktor yarın servise çıkartabilirlermiş hayırlısıyla inşallah 😕
Duruu Deniz2961 inşallah canım ya o kdr zoruma gidiyor ki orda o halde bırakıp gitmek 2 gündür gözümün önünden gitmiyor rabbim kimseyi ayırmasın 🙏