Damlanurrr Lazanya yanına pilav yapılmaz ama ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikir verebilir misiniz
Iremylcnkya07 Damlanurrr Hem hamur hem kıyma var yanına çorba yap lazanya tek ana yemek olarak kalsın misafire değilse eğer😂
BuzluKahve Damlanurrr Mantar çorbası ve salata. Hatta salata bol roka chery domates ve avokado ile harika yakışıyor yanına.
Damlanurrr BuzluKahve dediysem bu salatayı ama zaten aklımda çorba ve salata vardı yanında ne sunabilirim onu bulamadım
Iremylcnkya07 Damlanurrr tarator olur evet hem hafif üstüne cevizli yağ yakarsın güzel gözükür olabilir
BuzluKahve Damlanurrr Misafireyse ben menümü yazayım hemen. Mantar Çorbası Mücver Havuç tarator Fırında permasanlı mantar Salata (roka chery mozarella, üzerine fesleğenli sos. Porsiyonluk hazırlayın, sosu masaya getirin) Lazanya
Damlanurrr Iremylcnkya07 aynen en güzeli öyle olacak çorba salata meze falan hazırlarım turşu olur güzel olur gibi ama bakalım
Iremylcnkya07 Damlanurrr evet domates sarımsak sosla çok güzel oluyor gerçekten genellikle lazanyanın yanına meze yapılıyor taratorla şakşuka güzel gider 😄
Uykusuzhergeceeee Damlanurrr lazanyanın yanına yeşillik salatası yaparım hep. Tek başına karın doyuruyor ama arzu ederseniz çorba da ekleyin