Yvzoyvzo Bebegim 80 günlük ağzına yumruğunu sokuyor huzursuz uykuya dalamıyor biboronu sert Bi şekilde ısırıyor göğsümüde aynı şekilde. Tükürük salgısında da artış var. Benim dişlerim erken cıkmıs ama bu kadar erken olabilir mi?
Beyzaaktas Yvzoyvzo 3 aylık bebeğim ve 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Sağlık ocagına götürdüm doktorum diş çıkarıyor dedi ama bilemiyorum diş etleri sert ama her bebeğin öyledir diye düsünüyorum. Belki de atak haftasıdır bilmiyorum. Ama doktora götürmen de fayda var. Bana calpol yazdı onu veriyorum
Yvzoyvzo Beyzaaktas calpol var arada huzursuzlandığında veriyorum acaba atak haftası falan mı diye düşündüm. Bide memlekete geldim Sağlık ocağında gidemiyorum
elif949494 Şey görmüştüm çay bardağı ni alıp bebeğin diş cikicak bölge ye bastırıyor hafiften dış ucunu görüyordu
deryaboz Evet benim kızım da 3 aylık diş etleri kaşınmaya başlıyor artık bu zamanlarda diş kaşıyıcı var e bebekte fırça gibi onunla kaşıyabilirsin rahatlar
deryaboz Zaten diş çıkarma bi süreç , şu an kaşınmaya başlıyor ama dişin pörtlemesi tabi kaç ay sonra oluyor