_Pnr_Kmrc_ Kızlar bebeğim 2 ay 20 günlük bulgur pilavı yemek istiyorum yesem nolur yada yedikten sonra ne yapmam lazım çünkü yemesemde gazlı bebek yiyince daha mı kötü olur
Deletedmom_79 _Pnr_Kmrc_ bulgur sütüne iyi gelir gaz olayı tamamen kumar. Ben de korkuyordum ama gaz yapmayan kısımda kaldım, denemeeden bilemezsin. Afiyet olsun şimdiden🤌🏻
_Pnr_Kmrc_ Berilsmom13 evet çok canım istiyor çok seviyorum 2 aydırda yemedim çok teşekkürler cnm yiyim o zaman 🥰🫶💐
jerryy43 Kasmamak lazım gazlı olacak olan bebek her türlü oluyor yediğinle çokta alakası olmuyor. Ayrıca süt yapar bulgur ☺️
Gulsun2 _Pnr_Kmrc_ Yşyenilirsin ki bulgur pilavı süt yapar aynı zamanda.Bebeğmçn çok gazlı ise yedıkten sonra kı yon çayıiçebilirsin veya yerken üzerine kimyon atabılırsın
_Pnr_Kmrc_ EmineMercan kimyonu bulgur pilavı piştikten sonra kendi tabağımdakine döksem ne kadar dökmeliyim
Mtzzeynep _Pnr_Kmrc_ neyin gaz yapıp yapmadığını deneyerek anlayacaksın herşey herkese gaz yapmıyor mesela bana kuru fasülye nohut mercimek gaz yapmıyor karnabahar acayip gaz yapıyor. Azar azar yiyerek dene istersen kendini.