tuanamoms_07 Asilahmet Domates çorbası Karışık kızartma Yoğurt Bir de pide yapmıştım dünden o var biraz Kızıma bal kabağı çorbası 🌸
bloggeranne Asilahmet bulgur pilavı, tavuk köftesi ve patates kızartması birde oğlum makarna istedi ona biraz makarna yaptım
Duyulurum Asilahmet kurufasulye pilav yaptım çok şükür. Allah herkse ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 🤍🥄
Derya-Anne Asilahmet kırmızı mercimek çorbası yapicam sütlaç yaptım birazını fırına attım birazını normal kaselere koydum kıymalı karnıbahar yaptım yarım saat önce annemler akşam sana gelicez diye haber verdiler kardeşim karnıbahar yemez onada bı makarna yaparım bide çoban salatası yaparım yeter
BalkizimBaloglum2 Asilahmet bende patatesli mantar sote,sebzeli bulgur pilavı, salata yogurt yeter bugunde yaptik bisiler şükür
Beraninannesii Asilahmet Yayla çorbası Patates yemeği Köfte Bulgur pilavı Kadayıf tatlısı Yemeğin yanına turşu yada yapabilirsem salata 😇
Feridece28 Asilahmet eşim bol domatesli zeytinyağlı fasulye istedi onu yaptım yanına da bulgur pilavı çayın yanına da sandviç poğaça çekti canım yaptım gitti😂 ay bebetoma da sulu köfte yaptım 🌺
Gulcan01- Bende nohut yahnisi yanına da yarma dan pilav yaptım birde salata bebekle kolay oluyor basit bir tarif
zehraaktas Asilahmet karnıyarık bulgur pilavı yoğurt veya cacık salata yapıcam bir de ben diyette olduğum için salata ve yoğurt yapıyorum her zaman 😂