ereninannesi_ Beta hcg 7.77 çıktı gecikmenin 3.gunu. Kasik agrim bel ağrım ve bulantım var. Bebeğim 3 ay 19 günlük sezeryan doğum yaptım.Korunuyorduk bu arada prezervatif ile.geçen ay adet oldum bu ay spiral taktiracaktim kanamamin başlamasını bekliyordum
durukusunannesi_ ereninannesi_ var gibi 5 üstü hamilelik sayılıyor 2 gün sonra bir daha kan verin 2 katı 2 katı artması lazım. Bebeğiniz çok ufakmış Allah yardımcınız olsun
ereninannesi_ bunemeselaa üstteydi hcg şimdi hastanenin sayfasına tekrar baktım hcg görünmüyor e nabiza düşmesini bekliyorum bı yandan da
Gokturk_ ereninannesi_ bu test kanda şekerinize bakılmış .Hamile değil,Gizli şekeriniz var ,geçmiş olsun .
Birdunyabircennetannesi ereninannesi_ 2 günde 2 katı artması lazım Değer sayısı önemli değil Önemli olan sağlıklı artması Hayırlı olsun
ereninannesi_ Birdunyabircennetannesi teşekkür ederim. Hayırlısı olur inşallah. Hala tam inanmış değilim şoktayim galiba ☺️
MnkKrtl ereninannesi_ bi kaç gün sonra tekrar test yaptırın isterseniz bi doktora gidin. İki sene boyunca adet düzensizliği normal diyor doktorlar ama bazı belirtileriniz varmış bence bi baktırın
ereninannesi_ bunemeselaa en iyisi postu sildiriyim yanlis görmüşüm. Teşekkür ederim içimi rahatlattı
ereninannesi_ Gokturk_ gizli değil tıp 1 diyabet hastasiyim genel kontrole gitmiştim reglim gecikince bı baktırmak istedim. Yanlış görmüşüm