EypMom Kızlar 34 gün önce doğum yaptım kesilmişti kanama 3 gündür lekelenme tarzı çok çok az geliyor ne zaman biticek bu 😩 ya da bitmesi için ne yapabilirim midem bulanıyor artık her defasında kan görmekten 😩😩😩
iremnursusan EypMom Doğumdan sonra bide akıntı var ben 3 aydır doğum yaptım hala afedersiniz sarı akıntı var nioli yağı kullanmayı düşünüyorum fayda gören var mı sarı kokulu akıntı var hala geliyor iğreniyorum artık
birkizannesi_01 EypMom benim 33 gün sürdü 44 gun once doğum yaptim ,9 gündür de adetim çok fazla bnjm de midem bulanıyor artık çok fazla bitmedi gitti
havvamtli melegininannesi38 ya benim de 60 gün oldu hala var doktora gittiniz mi siz birşey söyledi mi
tazeanne___ iremnursusan doğumdan sonra ben kullandım nioli yağını akıntı koku kaşıntı hiçbişey kalmadı hla kullanıyorum
melegininannesi38 havvamtli pardon benimkide 62 gün sürdü yeni hesapladım da 70 olmamış kız ben gittim 40 im çıktı bitmeyince korktum hiç biseyin yok kanama alanı gozukuyo zamanla biter dedi o yüzden, endiselenmedim