babyandmom1 2.5 yaşındaki kızım salıncak elektronik oyuncaklar heykelerden ve cansız mankenlerden korkuyor. O an ağlama krizine giriyor ve sakinleştirmek çok zor oluyor. Böyle bir durumda neler yapılabilir? Ya da yaşayan var mı?
_ipekk18 babyandmom1 21 aylık oğlum sürekli kok kok diyor başka odaya gidiyorum kok diye koşarak yanıma geliyor gece ağlayarak uyanıyor vs bilmiyorum geçici bir süreç mi?
minikMarquez babyandmom1 benim kızım da gölgesinden korkuyor birde tuvalet kapısını kapatınca kıyameti koparıyor öyle böyle ağlamıyor saatlerce her defasında anlatıyorum gölgesi ile oyun oynatiyorum ama ertesi gün aynı devam ediyor birde yanıma geliyor bana korkuuoyum diyor korktuğunu söylüyor inşallah geçer
sendrom58 babyandmom1 oglum 2.5 yaşında bir kere salıncaga binmişlihi yok çıglık kıyamet…. Evin içinde cama kuş konsa bagırarak ağlıyor 🥹
babyandmom1 _ipekk18 ayrılık kaygısıdır muhtemelen geçici bir süreç ve bu dönemde kabus görme falan olabiliyor diye okumuştum ondan ağlayarak kalkıyor olabilir.
_ipekk18 babyandmom1 yaaaa aşırı kalkıyor ve gün içinde ben başka odaya gidince sanki dövmüşler gibi anneeeeeee diye ağlıyor annecim mutfaktan gelebilirsin diyotum yok odasına çağırıyor oynamak için hiç bir iş yapamıyorum kendi kendine de birazcık oynayabilirsin falan diyorum istemiyor sıkılıyor bana sarıyor işi gücü artk düşünmüyorum en azından bir yemek yapaym diyorum yok kaç aylık olduk hala zorlanıyorum 😔 buda beni geriyor
babyandmom1 _ipekk18 anlayabiliyorum hepimiz yaşadık/ yaşıyoruz… İnanın hepsi geçecek bir gün büyüyecekler yanımıza otursun sarılıp öpelim isteyeceğiz ama olmayacak 🥹
_ipekk18 babyandmom1 Çoooook haklısınız 🌸 Bende bir coxun bulaym rahat etsin istiyorum panik oluyoruz o halde görünce napalm elde değil