superkahramanbiranne Kızlar tranbolin aldım. İmternette okudum geneli memnun ve 15 günde zayıfladım diyenler var. Hiç kullanan var mı?
OnderArasinAnnesi Koşmaktan daha fazla kalori yaktirdigini duymuştum hemde daha az yorucu. Diyetle destekleriniz olur bence
superkahramanbiranne OnderArasinAnnesi daha önce bisiklet sürüyordum şimdi bununla zayıflayayım bari. Çünkü pantolonlarım olmuyor herkesler kilo verdi 10 ay oldu doğum yapalı vücudum çok kötü
glytrk superkahramanbiranne ay aman ben de değil kilo vermek bir yiyorum ki daha kilo alıyorum çünkü yiyerek daha mutluyum,henüz kilomu dert etmiyorum ettiğimde başlarım diyete biraz da bebiş hareketlenir şimdilik 5 ay içindeyiz eririm sonra sanırım beslenmeme de dikkat edersem😇
superkahramanbiranne 2boymommy süper bende başlıcam inşallah totom sarktı onu toparlayıp. Göbeği eritmek lazım. Sezeryan göbeğimi
2boymommy superkahramanbiranne toparlarsin canim merak etme gercekten düzenli yapinca cok etkisi oluyor pes etme 💪🏼❤️
superkahramanbiranne 2boymommy dış görünün insanın özgüvenini etkiliyor. O yüzden dediğin gibi pes etmemek lazım canım
superkahramanbiranne glytrk biz 10 aya gircez ekgıdaya geçince kızım biraz rahatladım psikolojik olarak. Eski pantolonlarıma değil girmek tek bacağım olmuyor öyle kilo almışım