bcrn Emzirmeye başladığımdan beri yani 3 aydır felaket şekilde saçlarım dökülüyor. Takviye olarak demir kullanmaya başlamıştım ama kabız yaptığı için bıraktım onu da. Siz neler yaptınız saç dökülmesi için?
ENAU bcrn bi sürü vitamin ve kollajen kullanıyorum hiç fayda etmiyor.resmen açılmaya başladı yanlardan 😔
iremnursusan bcrn Ay benim de ya sabah uyanıyorum yastık dolu avuç avuç saç banyoda taramaya korkuyorum resmen nolucak böyle ne zaman duracak acaba dökülme karşıtı birşey şampuan kür var mıdır
eez bcrn doğumdan 3ay sonra başlar dökülme 6 buçuk aydan sesleniyorum dökülme bitmiyor ama öbek öbek elime de gelmiyor artık
-Kuzika- 5.aya gircez hala resmen kopar gibi ellerime geliyor saclarim. Bagli oldugunda bile dokuluyor
ENAU ipegimsi araştırdım,hatta sordum sorun olmaz dedi bende o yüzden başladım.valla her doktor farklı şeyler söylüyor 🤷🏻♀️
ipegimsi ENAU çünkü üzerinde yeterince araştırma yapılmadığı için faydası ya da zararı konusunda doktorların da pek bir bilgisi yok bilgileri olmadığı içinde önermiyorlar
ENAU ipegimsi sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta bi sürü vitamin ilacı da içiyoruz.bu da onun gibi bi şey.sadece içeriği önemli
sglkc bcrn yaşına deyecek benimki hala avuç avuç dökülüyo ne yapsam işe yaramadı o yüzden kestirdim daha iyi oldu