zerenmert Selam annişlerrr😍 2 aylık kontrollerine kimler gitti doktorunuz neler söyledi boylar kilolar gelişimler ne durumdaaa hadi sohbet edelimmmm❤❤
Expresso Boy 58 cm kilo 5800 gr Kan testi falan yapiliyormu bu aylarda kızlar ne testleri oluyor ben hastaneye gitmedim sağlık ocağında asi olurken ölçüler. Hemşire bilgi vermiyor çok fazla. Bende tecrubesizim o yüzden soruyorum
Cancancan Expresso 2. Ayda kalça ultrasonu ve göz muaynesi yaptırman gerekiyor en geç 3 aya kadar. Kan testi yok canım daha
Deril_atlas 2 ay 5 günlük 6.100 gram 58 cm boy.2.750 doğmuştu anne sütü alıyor .sesimi yüzümü tanıyor gülücükler atıyor.agularımız arttı.gündüz uykularımız hiç Yok sallanarak yatıyor.geceleri de 2 saate bir uyanıyor akşam 9 gibi gece uykusuna geçiyor şimdilik bizde böyle😊
Ozteber 3kg doğdu dün 2aylik olduk asimizi olduk 58cm 5.100 gram olmus sadece anne sütü inci tanem artık beni tanıyo sabahları uyanınca cok mutlu oluyo guluyo sesler cikariyo renkli şeylere bakıp biseyler anlatiyo elleri çok kuvvetli tuttuğunu birakmiyo babaannesine aşık onunla saatlerce bakisio agu gugu yapiyo uyku düzenimiz şükür çok güzel bi şekilde oturdu. Gözleriyle takip cok güzel ediyo şimdilik herşeyimiz normal😊