CaglaMenessa Annelikmaceram ben hiçbir şey yapmadım kendiliğinden geçti sadece banyodan sonra tersten tarıyordum saçını, banyodan önce zeytinyağı sürüp beklet diyenler de vardı bana
Nononame Annelikmaceram zeytinyağı asitli yapmayın bence. Hindistan cevizi yağı daha iyi. Ama en garantisi mustelanın konak şampuanı. Köpük şeklinde olan. 1-2 yıkamada geçiriyor o.
Ahhannelik Annelikmaceram ben banyodan önce bebek yağı sürüyordum yarım saat bekletip banyoya girmeden konak tarağı ile tariyordum birde banyodan sonra tariyordum 3 4 kez yaptım tamamen geçmisti
Nononame Annelikmaceram yani zeytinyağı yerine kullanabilirsiniz. Zeytinyağının amacı da kafa derisini nemlendirmek sonuçta.
Asyaveannesi04 Annelikmaceram evet bir çay kaşığı karbonat ve üstünü geçicek şekilde zeytinyağı karıştırıp banyo öncesi sürüp bekledim sonrasında konak tarağı ile ters yöne taradım hiç olmadı tekrar
Annelikmaceram Oburiks yok tabi ama kabarmıştı birazı 26 sı hemşire kontrolü var zaten onada danışıcam
MerveKantekin23 Annelikmaceram konak tarağı sıkı bi tarak eskiden babaların cebinde olan taraklar var ya onla bile olabilir ama konak tarağı diye sorarsan her yerde bulursun
Oburiks Annelikmaceram Doktor bize 8. Aya kadar karışmayın dedi , vücudu dünyaya alışmak için fazlaca yag üretiyor dedi . Bende 8 ayda zeytinyağı döktüm 5 dk masaj yaptım ve taradım tek seferde bitti bir daha da gelmedi
MerveKantekin23 Annelikmaceram ben karbonat su zeytinyağ yaptım sürdüm konak tarağı ile taradım bide duşa girince ılık su döktüm yine taradım çıkınca da taradım birde şampuan değiştirdim siveno kullanıyorum hiç olmadı konak şikayetimiz
Annelikmaceram Oburiks o kadar sğrmesi normalse tamam endişe etmiyim ama rahatsız ediyordur diye düşündüm
Oburiks Annelikmaceram yok canım ben 8. Ayda tek seferde yaptım bitti , simdi temizlesen bile yine tekrar edecek
_Goktugunannesi__ Annelikmaceram banyodan önce zeytinyağı sürüp beklet duş aldırmadan da ince bir tarakla tersten tara sonra tekrar yağ sür biraz daha beklesin duş aldır bizim 2 aylıkken olmuştu yaklaşık 1 ay kadar sürdü zeytinyağı kullandım sadece