hilalhsnygt Roro37 Başlığa sadece en ucuz mama yazmışsınız o yüzden herkes en ucuz mamayi soruyorsunuz diye anlamış başlığı düzenleyip hipp organik en ucuz nerde satılır diye düzenlerseniz daha net cevaplar alırsınız 😊
Habibetlppp Roro37 ucuz mama mı bebeğiniz onunla besleniyor ucuz mama almayın en iyisini alın yazık yavrucuğa
Roro37 Habibetlppp merak etmeyin bebeğimi ucuz mama neyse onunla beslemiyorum ☺️ hipp organic combiotic en ucuz nerde satılıyor onu bulmaya çalışıyorum
123fff Lütfen sanal alışverişten vitamin, bebek maması klinik şeyler almayın indirime giriyor diye çoğu sahte
Roro37 sedasayan1111 resmi sitesi var mı bakmak aklıma gelmemişti hiç bir de ona bakayım teşekkür ederim 🌸
Meri-Mel Aaayysseee Aaaaa gerçekten mi hiç bilmiyordum böyle biseyi bir çok kez aldım nasıl anlaşılıyor mamanın sahtesini de mi yapmislar ya pes cidden 😥E bebekte satilmiyordu evolvia 2 mesela bulunduğumuz ilçede yok ilde de de yok e bebek en yakın mesafe 1.5 saat araçla olsa yine de giderim bir şekilde ama
girlmomm Roro37 bizde Hip kullandık kabız yaptı aptamil diğerlerine göre eczanelerdeki en uygun mama onuda denedik kabız yaptı sma confort aldık iyi geldi gaz da yapmıyor ama 350 tl
Roro37 girlmomm biz hipp ten memnun kaldık da eczaneyle diğer yerlerde fiyat farkı gerçekten çok oluyormuş 🙄
yusuf11 Roro37 nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama cok supesi var anpa cross dan aliyorum cok yere bakiyorum ama en uygun orasi