2bebeannesiii Erenela_ canım hakiki zeytinyağını biraz ısıt asidi gitsin diye sonra suyla karıştır ama baya bi karıştır krem kıvamına geliyo onu sür kuzunun yüzüne geçer inşAllah ben kızıma öyle yaptım gece uyuyunca sürdüm yüzüne sabaha bişey kalmadı inşAllah faydası olur
Mirac_21032019 Erenela_ bizimde oyle cnm alerji doktoruna goturmelisin biseye alerjisi var belli onu bulmalisiniz ilk olarak
Tweety Erenela_ bioderma atopik ciltler için nemlendiricisini kullanabilirsin benim bebegim daha kotu durumdaydi tum vucudu gecti sukur doktor tavsiye etti sabah aksam suruyorum
prensesannesiiiii Tweety merhaba bebeğim on aylık bütün cildi kabardı doktor egzamamsı sedefimsi bisey ddi kordizonlu krem kullandık gecti baya ama yüzünde yok . Bacaklarında izleri var hala benek benek sizin böylemiydi bebekken hic bi sorunumuz yoktu bende biseye alerjisimi var acaba diyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten 😢
oglumveannesi Erenela_ ek gıda vermeseniz de sizden geçiyor, bizim durumumuz öyle, sadece anne sütü alıyor ve4.ayda alerjisi çıktı süte, öncesinde vücudunda hafif hafif egzaması vardı
thelittleprince Erenela_ geçmş Olsun öncelikle bir şeye alerjisi olabilir. Mustelanın hydra bebe yüz kremi var onu kullanabilirsin çok iyi geliyor. Vücudunun başka yerinde var mı
Merrcimek Erenela_ sürekli nemlendir canım orası kuru kalmasın ister bebeğine kullandığın yağ ile ister hametan gb bir kremle ama nemli olsun hep
bireylulmeselesi_ Erenela_ benimde bebegimin yanaginda kızarıklik vardi doktora goturdum egzama var dedi hamazinc diye bi krem verdi
oglumveannesi Erenela_ ağzının kenarlarına süt değdiğinde kızarıklık oldu, bir de kakası mukuslu 3 Aydır
SenaS Benim bebeğimin de egzaması var doktorumuz Mustela Stelatopia önerdi atopik dermatit için bitkisel içerikli nemlendirici.Sabah akşam günde iki kez nemlendiriyoruz, memnunuz.
Ask17 nicu benim oğlumun yüzünde 10günlükken çıkmıştı bayada bi yoğundu doktorumuz ozaman verdi geçene kadar sabah akşam sür dedi. Geçtikten sonrada nemlendirmek için bile sürebilirisn bi zararı yok dedi. Şuan 7bucuk aylık 2günde bi bazen gün aşırı sürüyorum yüzüne çok iyi geliyor pişik gibi kızarıklık olduğu zamanda bacaklarıma sürmüştüm yazın onu bile hemen geçirmişti bu arada kortizonlu değil yani güveniliri bi krem. Genelde yoğun egzamalara kortizonlu veriyorlar onlar güvenli değil bence.