Emirkaan Merhaba kızlar 3 ay 20 günlük oğlum var 3 gündür kakasını yapmıyor genelde anne sütüyle besleniyo bir öğün mama veriyorum normal mi sizce yapmaması en fazla iki gün yapamazdı ilk defa böyle oluyor
Meryemdeveci Emirkaan 3 ay 26 günlükte benimde oğlum 3 gündür kakasını yapamıyor cok huzursuz sürekli ağlama krızlerı geçiriyor zeytinyağı da verdim ona rağmen yapamadı
nurturkdal Surekli kullandigin mamami canim belki mamasi kabizlik yapmistir. Benim ogluma sma mama hic iyi gelmedi cok fena kabizlik yapti mamayi degistirip hipp aldim biraz da zeytinyaginin yardimiyla yapabildi. 3 gun yapamamisti 1 aylik bu arada
Emirkaan Meryemdeveci nette okuduğum kadarıyla 3 ve 4 aylık bebeklerde bi kaç gün yapamaması normaldir diyo gelişimlerinden dolayı yapamıyolarmış ama ilk defa olduğu için ne yapıcagımı bilemedim benimkide cok huzursuz ağladı bugun baya
Emirkaan 2 aydır kullanıyorum bebelac bi sıkıntı yaşamamıştık mamayla alakalı olsa başta kabız yapardı diye düşünüyorum zeytinyağla bende denedm hatta doktorum demişti yapmazsa biraz sütüne zeytinyağ damlat diye ama öğlen yaptm hala yapamadı
Meryemdeveci Emirkaan aynen bende öyle oğlum agliyor içim gidiyor elimden birşey gelmiyor inşallah kısa sürer bu durum bizimde ilk kez oldu