Zuleyha__19 Kızlar kızım üç buçuk aylık tek mama alıyor bir haftadır , bu aylarda ek gıdaya geçen oldu mu doktor tavsiyesiyle ? Hani tattırdığınız şeyler var mıydı yoksa dört ayı bekliyim mi gerçi çok az kaldı ama sormak istedim ? 🤭
Deletedmom0028 Zuleyha__19 Elisamother Valla ben tattırmadim 5. Ayda başladım ek gıdaya bir dış dönemi yemedi sonra tekrar yemeye başladı çoğu şeyi yiyor bence bebekten bebeğe farklılık gösteriyor derim
Masal_m Zuleyha__19 canım biliyorsun ki 6 ay sadece anne sütü veya mama doktorların tavsiyesi hep bu yönde ama 4 ay da bana çok erken geliyor henüz sindirim sistemi buna hazır olmayabilir zorlanabilir siz isterseniz 5. Aya kadar bekleyin biz 6da başladık oda tadım olarak şimdi 8 aylık çok şükür iştahlı bir bebek ama hala tam adapte olamıyor vücudu çok katı yediğinde bile sindirimde zorlanıyor karar tabi sizin 😊
Hacerr Zuleyha__19 bıze o zaman doktor kılosu bıraz dusukse ek gıdaya başlayabılırız dedu ve bı ek gıda brosuru vermıstı canım verebırım ıstersen
Ftmsvnc Zuleyha__19 5.5 aylığız hala başlamadık 6. Ayı bitince aşısı var huzursuzluğu geçince tadımlara başlayacağım bana çok erken geliyor 5 ay öncesi ama saygı duyuyorum çünkü her anne bebeği için en doğru kararı verir
Elisamother 😂 Ya ben çok karşıyım ayını beklemek flan bence ufak dan tattır herşey den geç başlayınca daha geç alışıyorlar deneyimledim bende dinlemedim 6 buçuk aylık daha alışamadık kuzenimin kızı yemek vermeyince buzdolabının önüne oturup ağlıyor 😁 iştahsız bebek çok zor oluyor gerçekten abartmadan tattır bnce