Tugba_5559 Mrb anneler rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz biraz pahalı bir aşı devlet karşılamıyor. yaptırıp yaptirmama konusunda kararsız kaldım. Belli zamanı olan bir aşı zamanı geçmeden yaptırmalı mıyım 😔😐🤔
BynBird Tugba_5559 kesinlikle yaptırmalısınız ağızdan yapılan bir aşı zaten bebeğiniz yakalanırsa sonuçları çok daha kötü olur ki rota yaygın bir virüs arkadaşımın kızı 6 aylıkken yakalandı bebe 3 kiloya kadar düştü Allah korusun ölüme kadar götürüyor
Merveahmett Tugba_5559 aşıyı düşünmeden yaptırdım ama bebeğim sagolsun anında kustu diğer dozlarda şimdi yaptirmiyoruz doktorumuz kustugu için gerek yok dedi.
Sun_mom Tugba_5559 kesinlikle yaptırın biz 3 sy sonuna erteledik çocuğum iki gündür ishal ve kusuyor doktoru rota virüsü bu ara çok arttı dedi kan temiz gayta tahlili için yarını bekliyoruz bu stres bile yetti bize temiz çıksın inşallah hemen yaptircam aşısını su an aşıya da izin vermedi sonucu görene kadar
enercisizkaldimanne Tugba_5559 aşıyı devlet karşılamıyor diye zorunlu olmadığını düşünmek bana doğru gelmiyor 🥴 maddi durumunuz el veriyorsa tabi ki yaptırın
Tugba_5559 BynBird Allah korusun rabbm tüm yavrulara şifa versin inşallah amiin 🤲🏻 yaptıracağız bizde
Tugba_5559 Tugba_5559 evet ben de bugün yaptırdım 1.dozunu çok şükür bebeğim kusmadı ikinci dozunu da 40-50 gün sonra yaptıracağım
Tugba_5559 Merveahmett bende bugün yaptırdım. İlk dozunu 1.395 tlye. İkinci dozu için 50 gün sonraya inşallah
Enlsr Merveahmett kussa bile 1 damla alsa bilee yetiyormuş öyle okumuştum bi yerde bizde yaptırdık şimdi 2.dozu yaptıracağız
Tugba_5559 Sun_mom ayy Cook geçmiş olsun rabbm şifa versin inşallah. İyiki ertelemedim bugün yaptırdım bende ilk dozunu
Didem0101 Göçmenler ülkemizde artış gösterdiğinden beri ülkemizde ortadan kalkan hastalıklar bile hortlamışken değil rota virüs özel olan hiçbir aşının kaçırılmaması taraftarıyım karar sizin
Tugba_5559 Didem0101 çok haklısınız bu yönden hiç düşünmemiştim. Göçmenler arttığından beri her türlü hastalık var ne yazıkki. Yaptırdım bende bugün çok şükür İlk dozunu