IRB Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ilgili ve kolay iletişim kurabileceğimiz bir doktor arıyoruz. Gittiğiniz yada iyi olduğunu bildiğiniz bir doktor tavsiye edebilir misiniz. Şuan central hospital da süleyman bey doktorumuz.
masaleren Ataşehir avicanna hastanesinde Ayşe Kayabaşa gidiyoruz biz memnunum suanda..güleryüzlü ilgili bir doktor..tel nosunuda veriyor herhangı bir sorunda yazdığınız zaman geri dönüşte yapıyor..
Bizal Merhaba bende central hospital Öznur Hanıma gidiyorum, kızımla iletişimi iyi, rutin muayene yapıyor ben sorarsam anlatıyor yoksa öyle sessiz sakin geçiyor kontroller sizlerde de öyle mi oluyor 🤭
IRB Bizal istediğiniz zaman doktora ulaşabiliyormusunuz? Süleyman beye ulaşmak biraz zor görünüyor o yüzden değiştirmek istiyorum
omerinannesi0509 Bizal bizde ona gidiyorduk hem sessiz sakin geçiyordu hemde telefonunu vermiyor hemen değiştirdim
IRB Mom9 evet biraz soğuk biri gibi geldi bana da ilk bebeğim olduğu için daha çok ilgilenip bilgilendiricek birisi daha faydalı olur 😊
Bizal IRB telefon numarasını paylaşmıyor mail atabilirsiniz dedi hiç ulaşma ihtiyacı duymadım şimdiye kadar açıkcası